top of page

Iets over mezelf

Ik ben Hedda Simons en als perfectionismecoach help ik mensen die stress ondervinden en/of uit hun evenwicht raken als gevolg van het perfectionisme patroon.

 

Mijn interesse in de psyche dreef mijn studiekeuze. In 1997 studeerde ik af als maatschappelijk assistente. De eerste ervaringen met verschillende vormen van psychopathologie deed ik op bij mijn jobs in een psychiatrisch ziekenhuis en binnen ‘beschut wonen’. Acht jaar lang stonden het individuele contact en het intensieve begeleiden van mensen met een vaak chronische psychiatrische problematiek in hun thuissituatie voorop.

 

Sinds 2006 ben ik praktijklector in de AP Hogeschool, waar ik met veel passie mijn kennis en ervaringen doorgeef en mijn studenten coach. 

 

In 2011 behaalde ik het postgraduaat getuigschrift ‘supervisie en coaching’. Onder leiding van Rudy Vandamme heb ik mij in het Ontwikkelingsinstituut gespecialiseerd in de ontwikkelingsgerichte coaching. 

 

Bij het coachen kom ik geregeld in aanraking met faalangst, prestatiedruk, de metershoge lat die studenten vaak leggen en de nefaste gevolgen hiervan: ziekte, slapeloze nachten, uitstelgedrag,....kortom, de nefaste gevolgen die het perfectionisme patroon teweegbrengt. Ook bij collega's en vrienden zie ik dit patroon vaak terugkomen. 

 

De drive om me hierin te verdiepen was enorm groot. Zo ben ik bij de specialisatieopleiding van Marcel Hendrickx tot perfectionismecoach terechtgekomen. De enorme effectiviteit van de methodiek boeit me zo erg dat ik ben gestart met mijn eigen coachingspraktijk. Mensen bevrijden van hun patroon is mijn passie!

 

Ik koos voor de naam reloadantwerp omdat je door de coaching, net zoals met batterijen, opnieuw kan opladen en nieuwe energie kan vinden om terug te starten.

Kijk hier hoe ik jou kan coachen…. 

Hedda_schommel.jpg
bottom of page